top of page

Nimikkokeksi: omenakaneli


Aikoinaan minun oli tarkoitus keksiä pieni keittiösarja What about second breakfast-lainauksen ympärille ja pääsinkin protovaiheeseen. Sarjaan olin suunnittelut itse printin ja käyttänyt sitä pannunalusessa ja pyyhkeessä. Tarkoituksena oli myös pakata valmiit keksit sellofaanipusseihin, johon olisi tullut sama printti. Valitettavasti muiden arkikiireiden takia (työt + koulu) vaikeuttivat tämän sarjan tuotantoa ja myymistä. Sain tehtyä kauniin lahjakorin ystävälle, mutta siihen se on jäänyt :)

Keittiösarjaan tein ihan tavalliset murotaikinakeksit, jotka leikkasin tammenterho-piparimuotilla ja ripottelin päälle sokeria ja kanelia. Lopuksi dippasin hattu-osan sulaan suklaaseen ja lisäsin omista puista kuivatettuja omenia. Mukava teekeksi, joka voi olla minkä muotoinen tahansa. Helppo tehdä ja nopea syödä!


0808_105.jpg
Tervetuloa

Tekeekö mieli toista aamupalaa? Tervetuloa löytämään herkullisia reseptejä arkeen ja juhlapöytään!

​

Päätin yhdistää kaksi intohimoani: valokuvauksen ja ruuanlaiton. Näin syntyi idea pistää oma pieni blogi pystyyn, johon voisin kerätä hyviä reseptejä ja ennen kaikkea kokeilla uusia makuelämyksiä.

​

~Jaana Virronen

Viimeisimmät
Arkisto
Tagit
Tunnisteita ei vielä ole.
bottom of page